Najnovšie recenzie zo sekcie Panvice
Robustná konštrukcia, kvalita spracovania.
- Kvalita, používame Tefal výrobky viac rokov.
TEFAL B8170444 24 cm
Registrovaný používateľ
Pridané: 6. decembra 2023
(naposledy upravené 6. decembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
Túto jednoplatničku som kúpil kvôli tomu, že sa mi páči jej dizajn a tiež preto, lebo je indukčná. Oproti iným typom platničiek, je trošku hlučnejšia, pretože ventilátor elektroniku chladí, počas celej doby používania, čo však nie je nič, čo by sa nedalo zniesť. Výhodou indukcie je to, že hrniec, či panvica, sú nahriate, takmer okamžite a keď robím napr. palacinky, panvica je dostatočne nahriata, už po pár sekundách. Jediné, čo na tej platničke pôsobí rušivo, je to, že pokiaľ hrniec, či panvicu už zo zapnutej platničky zložíte, zobrazí chybovú hlášku E0, čo znamená, nekompatibilný hrniec a začne pípať a pokiaľ robíte veľa palaciniek a po každej panvicu z platničky zoberiete, aby ste si mohli naliať ďalšiu dávku cesta a rozliať ho po celej panvici, vtedy je to už dosť otravné.
Výborný produkt
Produkt vyhovuje mojejim potrebám
- Za túto cenu je zadarmo, dobre som si ho tzv. "vypálil" a fachčí tak, ako výborný liatinový wok!!!
- Skvelá cena - nedá sa porovnať s tzv. značkovými, ale je tak isto výborný - mám už druhý - syn používa a OK!!!
Všetko OK
Ok
super
Panvica je vyhovujúca, akurát mi nepasoval vrchnák na panvicu.
Je trochu nerovný nesedí (neprilieha) na panvicu teda nedá sa úplne nasadiť na panvicu.
- Spracovanie
- Dizajnové
Som spokojný a odporúčam
- šikovný pomocník na palacinky, placky a pod., ktorý sa nepripáli a minimum oleja alebo živ. tuku treba Cenovo primeraný výrobok.
- Penny dizajn, vdaka podnosu mozem hned servirovat
Panvica je výborná. Je masívna, dobre rozvádza teplo a nepripeká sa.
- Výborná panvica.
- Trošku prehnaná cena.
Zatiaľ maximálna spokojnosť.
Tefal G2550672 28 cm
Pridané: 30. novembra 2023
(naposledy upravené 30. novembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
ešte som nestihol otestovať
Štandardná China.
- Spokojná
Veľmi spokojná
- Šikovná, spokojnosť
- Mám rada tu značku ,používam už viac ako 30 rokov.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »