Najnovšie recenzie zo sekcie Panvice
zatial čo som používal panvicu som maximálne spokojný
- spkojnosť
Jedlo sa počas smaženia nepripaľuje.
perfektná panvička od WMF
Skvela panvica z kvalitneho materialu, bez akychkolvek povrchovych uprav, cisty nerez, vyborna na opekanie zeleniny, masa, vajicok...
- Je dokinala
Panvica s pokrievkou - výborná - povrch je neprilnavý , výborne sa v nej pripravuje jedlo.
- super neprilnavy povrch
- lahka
Vyborne sa na nej robia vajicka. Je velmi lahka, co moze byt pre niekoho nevyhoda, zalezi od pouzitia. Je to hlinik s magnetickym nastrekom, cize nema nerezove dno ako drahsia alternativa od Greenpan. Je to sikovna panvica, urcite budem kupovat aj 28cm verziu.
- Sme to chceli vyskúšať,mne to zapáčilo keď som pozeral hrncov
- Veľmi kvalitná panvica nič v nej neprihory robyl som dcére ham and eges z minimom oleja
- Mala a skladná v domácnosti pre jednu osobu super
- Veľká, vhodná do rúry
- Nič sa nepripaľuje
- potrebovala som maličkú panvicu a to spĺňa. Navyše je aj stabilná na sporáku
Zatiaľ použitá len raz, ale vyzerá naozaj kvalitne a povrch je parádny. Nepriľnavý a dobre sa na panvici varí. Dúfam, že dané vlastnosti vydržia po dlhú dobu
- Ako prvu som vyskusal panvicu 28cm. A po dobrej skusenosti som hned dokupil aj dalsie produkty v ramci tejto panvice. Panvice su pri spravnom pouzivani neprilnave. Lahka udrzba. Dobre sa reguluje teplota. Mozu ist aj do mycky. Skvela hodnota za skvelu cenu.
- Varim denne doma a s tymto wokom som velmi spokojny. Pomer cena/vykon bezkonkurencny. Rychlo sa nahreje a pri spravnom pouzivani je naozaj neprilnavy. Jednoducha a lahka udrzba.
Už som mal pred rokmi podobnú panvicu Ernesto z lidla, ale časom sa opotrebovala. Tato nová vyzerá ešte odolnejšie a funguje výborne. Najmä sa veľmi ľahko čistí, stačí mäkká špongia a teplá voda. A ešte aj cena je výborná.
Kvalitná panvica.Nepripaľuje, hlavne pri vajíčkach.Robil som omeletu a úplne v pohode.Na starej delimano sa vyšúchal stred panvice , a potom stále pripaľovala nech som robil čokolvek.Nedá sa porovnať.Treba ju nechať dobre rozohriať.Trochu mám výhradu k odnímateľnej rúčke.Má malú vôľu, pri manipulácii to poznať,ale veľmi to nevadí.
Vyborna, odporucam
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »