Panvica na vaječnú japonskú omeletu tamago, 23,5 cm x 17,5 cm, hranatý tvar. Neprilňavý- nelepivý povrch, veľmi jednoduché čistenie, stačí pár kvapiek oleja na prípravu...
Panvica na vaječnú japonskú omeletu tamago, 23,5 cm x 17,5 cm, hranatý tvar. Neprilňavý- nelepivý povrch, veľmi jednoduché čistenie, stačí pár kvapiek oleja na prípravu...
Panvica na vaječnú japonskú omeletu tamago, 23,5 cm x 17,5 cm, hranatý tvar. Neprilňavý- nelepivý povrch, veľmi jednoduché čistenie, stačí pár kvapiek oleja na prípravu jedla.
Tamago omeleta je v Japonsku veľmi obľúbená vajcová omeleta s prídavkom rybieho vývaru dashi, myrhy, sójovej omáčky a cukru. Je formovaná do špeciálnej rolky a potom rezaná ako doplnok k nigiri a maki sushi. Vytváranie tamago je určite uľahčené obdĺžnikovým tvarom panvice.
Vaječnú omeletu si pripravíte tak, že do misy rozklepnete 3 vajíčka a pridáte trošku cukru a štipku soli. Môžete pridať ešte 20 ml vývaru dashi, 1 lyžičku ryžového vína mirin, 1/2 lyžičky saké a pár kvapiek sójovej omáčky. Vaječnú zmes zľahka premiešajte, aby sa jednotlivé suroviny prepojili. Pozor, nešľahajte vaječnú zmes do peny. Potom dajte vaječnú zmes na 2 hodiny do chladničky. Rozpáľte panvičku, ktorú ste predtým ľahko potreli rastlinným olejom na vyprážanie, a 1/4 vaječnej zmesi nalejte na panvičku. Akonáhle zmes zatuhne, preložte ju na tretinu a mierne nadvihnite, opäť panvičku mierne potrite olejom a nalejte ďalšie 1/4 vaječnej zmesi a postup opakujte. Pri treťom a štvrtom opakovaní už omeletu preložte len na polovicu. Hotovú omeletu si vytvarujte do úhľadného tvaru, vyklopte ju na tanier a nechajte vychladnúť.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.