Najnovšie recenzie zo sekcie Panvice
Super panvica
- Vyborna panvica, jedlo neprihara aj ked dam len malu kvapkou oleja. Je rovna, dobra udrzba.
- Kvalita a cena
ok
Mam skusenost s produktom preto som si zaobstaral dalsi
- Neprilnavy povrch je lepsi ako teflon
- Lahko sa cisti
- Funguje na indukcii
Super panvica, vrelo odporucam.
Produkt Wook som si kúpila, lebo už mám skúsenosti so značkou Tescoma. Konkrétne z toho materiálu a s tou rúčkou už mám panvicu na grilovanie.
- Výborná panvica. Môžete v nej piecť, alebo dusiť . Ja v nej pečiem zemiaky, alebo mäso, prípadne rizoto. Neprihorí vám jedlo, ľahko sa udržiava. Ja som si kúpila univerzálnu pokrievku, takže mi nič neprská. Odporúčam jej kúpu, som veľmi spokojná
Praktická veľkosť
Spokojná.
- kvalitný výrobok ,výborne sa na ňom pripravuje jedlo,ľahke čistenie.Za mňa super.
Kvalitná panvica, v rodine už tretí kus :-)
nie som spokojná, panvica došla poškodená - krivo osadená rúčka, okraj panvice na jednej strane zdeformovaný
Perfektná
ok
Panvica bola zakúpená pre dcéru ako darček, pretože takú istú používam na lievance, malé palacinky, rôzne placky, volské oko... takže spokojnosť.
- Neprilnavy povrch
S tovarom som veľmi spokojný
Konkrétne produkt , ktorý som si objednala ma deformované celý okraj, aj napriek tomu si ho nechávam, vyhovuje mojim potrebám.
Perfect
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »